Dit next level programma voor teamontwikkeling is serieus leuk!

Niet met elkaar in een zaaltje in een kring zitten, maar een presure cooker van 24 uur die zich afspeelt rondom 3 eetmomenten op een bijzondere locatie in jullie regio. Eten dat jullie zelf voor elkaar maken: een diner, een ontbijt en een lunch. De interventies spelen zich af rondom deze eetmomenten en zetten alle zintuigen open: zien, horen, voelen, ruiken en natuurlijk proeven!

Ik maak het teamdiner op maat voor jouw team, voor de zaken en uitdagingen waar jullie nu voor staan. De steeds terugkerende pijlers van het programma zijn:

  • Op tafel leggen wat vaak onder tafel blijft
  • Feedback geven, krijgen en vragen
  • Jouw aandeel in de teamdynamiek
  • Inzicht in jullie onuitgesproken regels: wat mag wel en wat mag niet?
  • Inzicht in hoe jullie stagneren als team
  • Inzicht in hoe jullie beter kunnen draaien als team
  • Na 24 uur is er echt iets opgehelderd

Persoonlijk leiderschap is de basis

Of je nou een leidinggevende bent, of een professional met ambities: iedereen heeft een persoonlijke set van overtuigingen over hoe je het leven het best kunt leiden. Van die dingen die je al hebt geleerd in de gezinssituatie waarin je bent opgegroeid. Voor de een zal dit een traditioneel gezin zijn geweest, voor een ander was het een totaal andere situatie. Toen heb je bijvoorbeeld al geleerd om altijd als eerste het woord nemen, veel hooi op je vork te nemen, onzichtbaar te zijn, over andermans grenzen heen te gaan of juist je eigen grenzen te verwaarlozen. Met welk gedrag kreeg je aandacht? En wat was not done?

Drivers voor gedrag
Deze overtuigingen noemen we drivers. Drivers nemen we natuurlijk ook mee naar de werkvloer en hebben daar invloed op ons gedrag, zeker als we onder druk staan of met iets bezig zijn wat we echt belangrijk vinden. De vraag is alleen of die manier van reageren altijd de meest handige is en je er altijd mee bereikt wat je wilt.

Gedragsverandering
Ik help mensen inzicht te krijgen in hoe het komt dat ze doen hoe ze doen. En wat ervoor zorgt dat ze steeds weer in de puree terechtkomen. Met deze inzichten op zak wordt het gemakkelijker om te experimenteren met ander gedrag. Gedrag dat het effect heeft waar ze blij en ontspannen van worden.

Lees meer over mijn werkwijze

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Daadkrachtige taal verstuurt eens per 2 maanden een nieuwsbrief met inspirerende artikelen en uitdagende vragen. En natuurlijk ben je zo ook direct op de hoogte van de nieuwe workshops!

Vul je naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.