De manier waarop ik jou een vraag stel, bepaalt welk antwoord jij me geeft

Ik ben enthousiast, breng veel energie mee en hoor vaak dat ik dat een ontzettend veilige ruimte maak. Volgens mij is dat een voorwaarde voor leren en ontwikkelen, omdat ik geloof dat er zonder die veiligheid helemaal niks wezenlijks verandert. Mijn feedback is oprecht en gedoseerd tegelijkertijd. Met humor en respect voor de organisatiestructuur en -cultuur, ben ik een spiegel voor het effect van iemands communicatie. Zo stimuleer ik mensen tot een keer iets anders doen dan wat ze normaal gesproken doen.

Door de jaren heen heb ik me veel werkvormen en interventies eigen gemaakt vanuit NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Karakterstructuren van Reich en Oplossingsgericht Werk.

Mijn aanpak is bijzonder praktisch, no nonsense en altijd gericht op het vergroten van inzicht in jezelf en je mogelijkheden.

Je kunt me inschakelen voor vragen over:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamcoaching
  • Persoonlijk leiderschap
  • Gesprekstechnieken
  • Intervisiebegeleiding
  • Persoonlijke coaching
  • Relatiecoaching
  • Rouw en rouwverwerking

Monique Lueb

Daadkrachtige taal is een initiatief van Monique Lueb (1974). Ze begon haar loopbaan als tekstschrijver en koos daarna voor marketing/communicatiefuncties bij internationale organisaties als Heineken en Microsoft. Sinds 2011 werkt ze als trainer/coach en helpt ze leidinggevenden, teams en professionals met het zetten van een volgende stap in hun ontwikkeling.

"Wat ik met mijn werk hoop te bereiken? Minder wijzen naar elkaar en meer ons eigen aandeel zien in hoe de dingen gaan. Minder boosheid, meer veiligheid."

Andreasplein 127
1058 GD Amsterdam
BTW: NL 001869508B24
KVK: 34311645
contact
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Daadkrachtige taal verstuurt eens per 2 maanden een nieuwsbrief met inspirerende artikelen en uitdagende vragen. En natuurlijk ben je zo ook direct op de hoogte van de nieuwe workshops!

Vul je naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.